Italské těstoviny

Semolinová mouka, základ všech kvalitních italských těstovin, se získává mletím tvrdé pšenice, především odrůdy zvané Triticum durum. Taková mouka má charakteristickou zlatavou barvu, jemnou, ale zároveň lehce hrubou strukturu, která umožňuje, aby na sebe výsledné těstoviny dokonale nachytaly omáčku, což je v italské kuchyni považováno za zásadní vlastnost. Právě oblast kolem Ravenny je po staletí známá svými ideálními podmínkami pro pěstování této tvrdé pšenice. Úrodná půda, správná vlhkost a mírné středomořské klima mají zásadní vliv na kvalitu mouky.

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem
Polévkové
70,54 Kč bez DPH
79 Kč
Kód: 8594195581700
Fusulli
70,54 Kč bez DPH
79 Kč
Kód: 8594195581694
Pappardelle
70,54 Kč bez DPH
79 Kč
Kód: 8594195581663
Radiatori
70,54 Kč bez DPH
79 Kč
Kód: 8594195581670
Rigatoni
70,54 Kč bez DPH
79 Kč
Kód: 8594195581687
testoviny vse
Novinka
329,46 Kč bez DPH
369 Kč
Kód: 8594226930065